Openings tijden
Ma t/m Vrij: 08.00 - 12.00 / 13.00 - 17.00
Zaterdag: 08.30 - 12.00 / 13.00 - 14.30
Zondag: Gesloten

NIEUWs


22-4-2021

Op zoek naar nieuwe wielen?

Wilt u uw auto voorzien van een nieuw uiterlijk? Kijk op ikzoekwielen.nl en vind uw nieuwe wielenset!
24-9-2020

Vredestein Actie

Vredestein heeft momenteel een erg mooie actie lopen. Zie onderstaande flyers voor meer info!

25-2-2020

GMP Wheels

Froentjes Bandenservice levert GMP Wheels. GMP onderscheid zich door origineel passende wielen te maken voor onder andere Audi, BMW, Mercedes en VW. Informeer naar de mogelijkheden, of kijk op https://www.gmpitalia.com/en/alloy-wheel-collection.
25-2-2020

Froentjes Bandenservice op Instagram

We zijn nu ook te vinden op Instagram! Volg ons op https://www.instagram.com/froentjesbanden/!
13-2-2020

Het Leukste Bedrijf van de Streek!

Stem nu op Froentjes Bandenservice, en maak kans op mooie prijzen!


    


 3-2-2020

Spijkerbanden

Bij Froentjes Bandenservice B.V. kunt u ook terecht voor spijkerbanden. Zo beschikt u bij rijden op sneeuw en ijs over voldoende grip. Informeer naar de mogelijkheden!

 31-1-2020

Bandenspanning: van levensbelang voor uw banden!

De juiste bandenspanning is niet alleen goed voor het verbruik, ook is de juiste bandenspanning bepalend voor het slijtagepatroon van de band. Kom langs bij Froentjes Bandenservice B.V. en laat uw bandenspanning gratis controleren!

25-1-2020

Sneeuwkettingen voor een onbezorgde wintersport!

Bij Froentjes Bandenservice hebben wij allerlei maten sneeuwkettingen op voorraad! Gaat u dus naar de sneeuw toe, kom dan even langs en laat u adviseren. We verkopen de kettingen, maar verhuren ze natuurlijk ook.

Weissenfels


 2-3-2017

Accu's in alle soorten en maten bij Froentjes Bandenservice!

Bij Froentjes Bandenservice verkopen we accu's voor alle soorten voertuigen. Ook voor trekkers en andere landbouwmachines heeft Froentjes een accu op maat. Dus heeft u startproblemen, of vertrouwt u uw accu niet helemaal tijdens uw werkzaamheden? Laat hem testen bij Froentjes Bandenservice!

Lucas


13-09-2016

Vredestein landbouwbanden actie!

Bij Froentjes Bandenservice verkopen we natuurlijk ook Vredestein banden. Momenteel heeft Vredestein een actie lopen, waarbij u bij aankoop van bepaalde landbouwbanden exclusieve, zéér gedetailleerde miniaturen krijgt! Zie onderstaande afbeeldingen voor meer info.

                             Vredestein miniaturen actie (1)                   Vredestein miniaturen actie (2)


15-10-2015

De winterwisselweken zijn weer begonnen!

De winter staat weer voor de deur, dus het is tijd om uw winterbanden te laten monteren! De tempraturen komen 's ochtends en 's avonds alweer onder de 7 graden, en dat betekent dat het tijd is voor de winterbanden. Winterbanden hebben de volgende voordelen:

- Winterbanden passen zich makkelijker aan bij koude temperaturen, waardoor ze soepeler blijven. Ook werken de lamellen in winterbanden de eventuele sneeuw en modder weg. Zo zorgen winterbanden ervoor dat er een optimaal contact met het wegdek behouden wordt, en dat de remweg korter wordt!

- Met winterbanden wordt de optimale grip behouden, ook bij modder en sneeuw.Snowflake

- In landen als Duitsland en Luxemburg zijn winterbanden verplicht. Voor wintersporters is het dus een must have!

Neem dus snel contact met ons op om uw winterset te laten monteren, of om u te laten informeren over winterbanden. Het is verstandig om nu alvast een afspraak te maken, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken als het 's morgens of 's avonds al wat kouder is. Vroeg wisselen heeft als bijkomend voordeel dat u straks als de winter echt aanbreekt, niet meer hoeft te wachten op uw winterset en direct veilig de wegen kan trotseren!17-09-2015

Nieuw bij Froentjes Bandenservice: Landsail banden!

Landsail brengt banden van betaalbare kwaliteit binnen handbereik. Landsail banden worden geproduceerd op de modernste fabricagelijnen en met de nieuwste technologieën. De rubbersamenstelling is een uitgebalanceerde mix van grondstoffen die in grote mate bepalend is voor de kwaliteit van de band. De beschikbare profielen variëren van eenvoudig maar doeltreffend tot ingenieus en doordacht en daardoor maximaal presterend. Voor elke soort auto heeft Landsail een geschikte band.

Landsail, voor veel veilige kilometers!

Bij Froentjes Bandenservice hebben we Landsail banden ruim in voorraad! Dus ben u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Telefoon: 0594-612107
E-mail: info@froentjes.nl

 


24-08-2015

Impressie werkplaats lichte voertuigen

Hier ziet u een impressie van de werkplaats lichte voertuigen!

      

Werkplaats    Werkplaats

   

  

Monteermachine    Bandenopslag

 

   

Werkplaats


05-08-2015

Velgenwand bij Froentjes Bandenservice

Sinds kort hebben wij een velgenwand gerealiseerd in de werkplaats. Hier hangen allerlei soorten velgen, zodat u een idee kan opdoen voor als u geïnteresseerd bent in nieuwe velgen voor onder uw auto. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Velgenwand


04-08-2015

Froentjes Bandenservice op Facebook

Bekijk nu onze Facebook pagina, volg de pagina en houd ons in de gaten voor de nieuwste foto's, acties en nieuwtjes!

Volg ons op Facebook!